Element4 Lucius 140 featured

Gaspejs som roomdivider – lad varmekilden være en del af indretningen

Rumopdeling, roomdivider – kært barn har mange navne. Roomdivideren er en af de gaspejseløsninger, vi laver rigtig mange af, og med god grund. En gaspejs installeret som en roomdivider giver en oplevelse af at pejsen svæver, og er en virkelig smuk gaspejseløsning.

Element4 Lucius 140 R som roomdivider
At installere en gaspejs som roomdivider giver rigtig gode muligheder for at gøre husets varmekilde til en smuk del af indretningen.

I dette tilfælde blev en gaspejs installeret i stuen af et nybygget hus, hvor den fungerer som hygge- og varmekilde. Gaspejsen er en Element4 Lucius 140 R, og ja, de 140 hentyder til pejsens bredde på 1,4 meter! En så bred træfyret pejseopbygning vil være svær at lave. Den store bredde bidrager til det eksklusive indtryk, gaspejsen giver.

Hvordan vil du styre din gaspejs?

En gaspejs bliver normalt styret af en medfølgende fjernbetjening. På grund af sikkerhedskravene til gaspejse er der altid en elektronisk styring til stede, hvilket betyder at gaspejse typisk betjenes med en fjernbetjening. I dette tilfælde blev der tilkøbt en såkaldt app-styring, så gaspejsen kan styres direkte fra telefonen – det virker selvfølgelig til alle gængse operativsystemer.

Men hvilke ting kan man egentlig styre på gaspejsen? Der er faktisk flere parametre til stede du kan justere på, så du får mest mulig glæde ud af din gaspejs. Først og fremmest kører gaspejsen naturligvis helt af sig selv, og som udgangspunkt skal du blot tænke og slukke den – så sørger den selv for den mest effektive og korrekte forbrænding. På nogle gaspejse kan du indstille den ønskede rumtemperatur, og på andre indstiller du niveauet for, hvor meget varme gaspejsen skal afgive.

Få en naturtro pejseoplevelse med en gaspejs

Meget af hyggen ved en pejs er naturligvis at man kan kigge ind til træet, der brænder. I en gaspejs er det gas der brænder, men du kan stadig få den samme oplevelse! Eller en anden – du bestemmer selv, hvordan indmaden i din gaspejs skal se ud. Nogle vælger keramiske brændestykker, som i dag ser meget naturtro ud. Andre vælger at lægge småsten i gaspejsen, og nogen mener dette giver et mere moderne indtryk. Du kan se begge løsninger i vores showroom i Hobro, og vurdere hvad du selv synes er flottest. Alternativt kan du kontakte os for yderligere information, eller selv finde yderligere information på vores webshop. 😊