Klassiske, åbne pejse går aldrig af mode

Vi er eksperter i åbne pejse, der altid bygges efter dine ønsker og behov. Vi dimensionerer den åbne pejs, så du undgår røg i stuen og får mest muligt ud af din pejs.

Laves åbne pejse stadig?

Den åbne pejs er et håndværk, der langsomt er ved at uddø – der bliver ikke lavet mange åbne pejse i dag. Det skyldes at kravene til udledning og brandsikkerhed kan være svære at overholde for almindelige håndværkere. I Himmerlands Pejsecenter har vi dog en lang tradition for at vedligeholde håndværket, og vi har løbende udviklet vores pejseløsninger så de lever op til de gældende krav. Vi har eksperter ansat til at designe og producere røgfang og indsatse. Det gør at du får en pejs der oser så lidt som overhovedet muligt. Desuden har vi et tæt samarbejde med en røgsuger producent, og vi laver skræddersyede røgsugerløsninger til alle hjem. Røgsugeren sikrer, at røgen ikke kommer den forkerte vej ud af skorstenen.

Hvad koster det at lave en åben pejs?

Vi kender ikke prisen på din åbne pejs på forhånd, da vi producerer alt fra bunden. Hvis du er interesseret i at høre mere om åbne pejse tilbyder vi, at vi kan komme ud til dit hus og tage en snak om mulighederne. De folk vi sender ud er de samme, som designer, producerer og monterer pejseløsningen. På den måde undgår vi misforståelser, og du får den mest kvalificerede vejledning. Vi udformer naturligvis et skriftligt tilbud, så du ikke bliver overrasket over prisen efter arbejdet er begyndt.

Tidligere løsninger

Gennem mange år har vi lavet mange klassiske pejseløsninger. Løbende vil vi lægge eksempler på løsninger ind i vores inspirationskatalog, så i kan følge med, og få inspiration til jeres løsning. Hvis du har en god idé eller specifikke behov, kan du altid kontakte os for at få svar på, om det kan lade sig gøre. Som oftest vil vi komme forbi med en konsulent, der hurtigt kan svare på alle jeres spørgsmål. Se vores tidligere løsninger her.

Pejsefronte i marmor

Én ting er den indvendige konstruktion af pejsen, hvor vi designer røgfang og åbning så du får den bedste ydelse ud af din pejs. Der skal selvfølgelig også være et æstetisk udtryk af selve pejsen. Vi samarbejder med en række stenbrud, og hjemtager marmor til alle typer løsninger. Vi fører et udvalg af færdiglavede pejsefronte, men kan naturligvis også bestille specialfremstillede fronte, der passer til lige præcis din løsning.

Pejsefront i marmor monteret i tunnelpejs til åben pejs

Vil du vide mere?

Det kan godt være lidt besværligt at finde information, hvis man ønsker en klassisk åben pejs. Vi anbefaler at du kontakter os tidligt i forløbet, så vi bedst kan vejlede og være med til at forme processen – husk, at vi altid kigger forbi på et uforpligtende besøg, hvor vi kan få afklaret hvilke muligheder du har.