Hwam 2610 brændeovn i besværlig hyggekrog

En brændeovn i en besværlig krog

Nogle kroge i huset er sværere at indrette end andre. Desværre er det ofte sådan, at de steder i huset hvor det giver bedst mening med en brændeovn, også er dem der egner sig mindst til det i indretningen. Et godt eksempel på dette er denne løsning, hvor brændeovnens placering ikke gav sig selv fra starten.

Hwam 2610 brændeovn med besværlig placering

Heldigvis har vi lavet masser af den slags løsninger igennem tiden, og har en god erfaring med at udnytte pladsen bedst muligt. Svaret blev en Hwam 2610 brændeovn med sideglas, der på trods af at være den mindste brændeovn fra Hwam, overhovedet ikke føles lille. De eksklusive sideglas giver mulighed for at se flammerne uanset hvor i rummet man er, og det er lykkedes designerne at lave brændkammeret imponerende stort. Det gør at ovnen fylder mindst muligt men stadig giver masser af varme, og hyggeffekten af denne lille ovn er mindst lige så god som i en stor klassisk brændeovn, måske endda bedre i de små hjem.

Bliv fri for brændeovnsproblemer med SmartControl

Alle Hwam brændeovne kommer med den smarte indbyggede Autopilot styring, der automatisk styrer brændeovnens tre spjæld med et mekanisk kontrolsystem. I dette tilfælde valgte kunden at gå skridtet videre og bestille ovnen med SmartControl, der giver perfekt mulighed for at nyde hyggen fra brændeovnen med et minimum af besvær. Med SmartControl kan du ved hjælp af en fjernbetjening eller app på telefonen styre den ønskede rumtemperatur, hvorefter ovnen selv giver besked når det er tid til at fylde mere brænde på. Selve forbrændingsprocessen og styringen af spjældene kontrollerer ovnen selv.

Se mere på vores webshop

Du kan læse meget mere om brændeovne på vores webshop. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du selv er interesseret i en ny brændeovnsløsning, eller kigge forbi vores showroom i Hobro hvor vi har udstillet et stort udvalg af brændeovne.