Hwam 4240 brændeovn

Ny Hwam 4240 i grå giver fornyelse i hjemmet

Glæden ved at få noget nyt bliver lidt større, når det nye er en kvalitetsbrændeovn fra Hwam. 😉 I dette tilfælde har vi monteret en Hwam 4240 i grå og med SmartControl, der giver den mest effektive forbrænding og den klart mest brugervenlige brændeovnsoplevelse.

Hwam 4240 brændeovn
Hwam 4240 brændeovn med SmartControl.

Fra fabrikken kommer Hwam 4240 med Autopilot systemet, der er et mekanisk system der automatisk kan justere de tre indbyggede luftspjæld. Det fungerer med en bimetalfjeder, der udvider sig når varmen stiger, og trækker sig sammen når den falder. Bimetalfjederen er koblet op til luftspjældende, og giver mest ilt når ovnen er kold, og mindst ilt når den er varm. Det giver en meget effektiv forbrænding.

Med Hwam SmartControl kan du tænke på andet end din brændeovn

I dette tilfælde har kunden valgt at bruge lidt ekstra penge, og tilkøbe Hwam SmartControl. SmartControl udvider Autopilot systemet med en elektronisk styreboks, og en række sensorer, der automatisk måler iltniveauet i skorstenen, temperaturen etc., så den kan justere luftspjældene på den mest effektive måde. SmartControl giver på mange måder den ultimative oplevelse med din brændeovn: Du skal bare lægge træ i ovnen og tænde op. Du kan så justere den ønskede rumtemperatur på fjernbetjeningen eller på din telefon, hvorefter SmartControl systemet justerer spjældene automatisk, og giver dig besked når det er til til at lægge mere brænde på. 😎

Få et stort udvalg af tilbehør hos os ved Himmerlands Pejsecenter

Udover kvaliteten af brændeovnen, er en anden vigtig faktor for at blive glad for sin brændeovn helt sikker det tilbehør man vælger at bruge. I dette tilfælde gav vi en lækker tilbehørspakke fra vores sortiment med til den ny brændeovn. Vi anbefaler alle at bruge de abnormt gode Termatech bio optændingsblokke, der udover at være lavet af 100% træspåner og voks og dermed er et naturprodukt, er de bedste optændere vi har brugt. Derudover gav vi kunden en lækker pejselighter, der gør det nemt at tænde op under træstykkerne, samt en dunk glasrens, så brændeovnens rude altid er flot og ren.