Hwam 3740 brændeovn

Hwam 3740 installeret som moderne varmekilde

I denne sag har vi monteret en moderne Hwam 3120 brændeovn med Autopilot, der giver et moderne indtryk og er en meget driftsikker brændeovnsløsning. Foran brændeovnen er der placeret en moderne glasplade, der beskytter gulvet mod gnister og aske.

Hwam 3740 brændeovn
Hwam 3120 brændeovnen kommer med Autopilot, så du er fri for at justere luftspjældene.

Bliv fri for at justere luftspjæld med Autopilot

Brændeovnen kommer ligesom alle andre brændeovne fra Hwam med Autopilot, der er et patenteret system der automatisk styrer lufttilførslen til brændeovnen. Det fungerer med en lille metalfjeder, der automatisk udvider sig når temperaturen stiger og trækker sig sammen når den falder. Fjederen er tilsluttet en stang der styrer de tre indbyggede luftspjæld, og sikrer at der er fuld ilttilførsel under optændingen, og mindre ilttilførsel når ovnen er varm, hvilket giver den absolut mest effektive forbrænding.

Få den bedste og mest miljørigtige forbrænding med en Hwam brændeovn

Hwam er en dansk moderne brændeovnsproducent, der har miljøvenlighed som deres nøgleord. Herunder hører, at de designer deres brændeovne så de er driftsikre i mange år – og skulle skaden ske, er der altid et stort reservedelslager tilgængeligt. Du kan med andre ord være sikker på at du får en brændeovn, der ikke skal skiftes i mange år fremover. Med Autopilot får du den absolut bedste udnyttelse af brændet, og den mindst mulige partikeludledning. Du har også mulighed for at tilkøbe Hwam SmartControl, der giver en endnu højere effektivitet ved hjælp af en elektronisk styreboks.

Ps.: Bemærk, at kunden har valgt at bruge vores biooptændere til optænding. Biooptænderne fra Termatech giver en forrygende optænding, tilmed til en meget rimelig pris, og så er de endda lavet af 100% naturprodukter: Træspåner og voks. Du kan læse mere på vores webshop, eller kontakte os for mere information.