Moderne pejseindsats i klassisk marmorindpakning

Lidt nordøst for Helsinge på Nordsjælland lavede vi denne pejseløsning, der består af de mest moderne komponenter på markedet, men pakket ind i en helt klassisk marmorfront. Pejsen her er indsat i et nybygget hus, og vi ved Himmerlands Pejsecenter var med fra starten, hvilket muliggjorde en komplet integration af pejsen uden store omkostninger. Du kan se en video af pejsen herunder. Kunden faldt for en M-Design Luna Diamond 850V pejseindsats, og valgte at den skulle bygges ind i en marmorfront kaldet Skagen. Fronten er lavet af marmor fra Spanien, og vi gav som altid kunden valget om, hvilken toning stenen skal have. Vi tilbyder selvfølgelig stenprøver, inden der bestilles noget. 😃

Avanceret styring af pejsen på den brugervenlige måde

En pejseindsats fra M-Design er noget af det lækreste, vi kan præstere i Himmerlands Pejsecenter. Den fås så at sige i to udgaver, med og uden ‘swipe’-funktionaliteten. Swipe er en elektronisk styring, der ved hjælp af motorer kan køre glaspladen og gnistfanget i pejsen op og ned, efter tryk på en fjernbetjening. Ydermere inkluderer Swipe LED lys, der kan lyse pejsen op, styring af blæsere og justering af hvilken type træ du bruger. Pejsen kan selv justere glaspladen op og ned, for at sikret det perfekte træk i skorstenen. Dette medvirker, at du får den mest effektive udnyttelse af dit brænde.

Vi mener at billederne taler for sig selv i denne sag. Det er nemt og bekvemt at skabe et stort og imponerende bål i pejseindsatsen, og den egner sig til både moderne og klassiske hjem.

M-Design pejseindsats opbygning
M-Design pejseindsats opbygning

Skagen pejsefront med M-Dseign indsats
Skagen pejsefront med M-Dseign indsats

M-Design pejseindsats med marmorfront
M-Design pejseindsats med marmorfront

Husk at du altid kan kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores pejseløsninger.